Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MRSPECIALSERVICE / DANSKAUTONØGLESERVICE

V/Mikkel Rasmussen

En verden i special autoelektronik       motorstyring

og autonøgler

Tlf  21264672

    Hvem er Mikkel Rasmussen 

 Jeg er født i 1976 og opvokset i Klippinge 

Jeg er udannet mekanikker i 1997 på et lille lokalt værksted (PH AUTO) . Hvor vi lavede alt på bilerne også en traktor engang imellem her fik jeg det gode gamle håndværk ind under huden samtidig med at udviklingen på biler gik stærkt med de nye elektriske systemer som jeg hurtigt blev dus med. Jeg blev udlært og herefter arbejdede jeg hos en Mercedes specialist i ca 2 år da min gamle mester ringede og spurgte om jeg skulle være selvstændig .

Det gjorde jeg og i 1999 startede jeg så værkstedet Klippinge autoservice hvor jeg lavede alle slags biler med forkærlighed for Mercedes men alle typer blev lavet .

Værkstedet har jeg stadig som er fuldt udstyret med lifte rullefelt til at måle hk og moment lave chiptuning samt alt i håndværktøj osv.

Fokus ligger nu på Autonøgler Tuning og Mercedes rep og service selvfølgelig er der plads til andre mærker til fejlsøgning på komplekse systemer

det er blandt andet psa vag opel ford osv .

Så erfaringen er inc læretid 23-24 år her de seneste 5 år mest med autoelektronik autonøgler og software på biler og dertil hørende udfordringer .

Mvh Mikkel Rasmussen 

Mrspecialservice / Danskautonøgleservice